Koops- en Fivan Auto 

Koops Furness was een van de grootste automotive holdings in Nederland en bood een breed productenpalet aan in personenauto’s, bestelauto’s, trucks en aftersales. Daarmee was Koops Furness een echte totaalaanbieder van automotive producten en diensten, met meer dan 100 jaar ervaring in de markt.
 

Foto: Koops- en Fivan Auto Utrecht

Tot de holding behoorden meer dan 70 vestigingen in Nederland, Zweden en Finland. Hieronder bevonden zich o.a. Cosmo Trucks, Koops Auto, Fivan Auto, Furness Car, Koops Furness Schadeherstel en leasemaatschappij Koops Furness Lease.

Omstreeks augustus 2014 werd Koops Furness failliet verklaard en staakten alle bedrijfsonderdelen hun activiteiten. 

 

Nieuws

Koopzondag bij Koops Auto en Fivan Auto Utrecht

Utrecht Koops Auto en Fivan Auto zijn in Utrecht allebei te vinden aan de Franciscusdreef. De dealervestigingen organiseren samen een Koopzondag op 26 januari. Aanstaande zondag is iedereen in de showrooms welkom van 11 tot 16 uur. Voorgaande Koopzondagen waren bijzonder drukbezocht dus kom op...

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt