Koops- en Fivan Auto 

Koops Furness was een van de grootste automotive holdings in Nederland en bood een breed productenpalet aan in personenauto’s, bestelauto’s, trucks en aftersales. Daarmee was Koops Furness een echte totaalaanbieder van automotive producten en diensten, met meer dan 100 jaar ervaring in de markt.
 

Foto: Koops- en Fivan Auto Utrecht

Tot de holding behoorden meer dan 70 vestigingen in Nederland, Zweden en Finland. Hieronder bevonden zich o.a. Cosmo Trucks, Koops Auto, Fivan Auto, Furness Car, Koops Furness Schadeherstel en leasemaatschappij Koops Furness Lease.

Omstreeks augustus 2014 werd Koops Furness failliet verklaard en staakten alle bedrijfsonderdelen hun activiteiten. 

 

Nieuws

Koopzondag bij Koops Auto en Fivan Auto Utrecht

Utrecht Koops Auto en Fivan Auto zijn in Utrecht allebei te vinden aan de Franciscusdreef. De dealervestigingen organiseren samen een Koopzondag op 26 januari. Aanstaande zondag is iedereen in de showrooms welkom van 11 tot 16 uur. Voorgaande Koopzondagen waren bijzonder drukbezocht dus kom op...

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com