7e editie van het Oldtimer Festival Huizen [Foto's]

Huizen - Zaterdag 17 september vormt het Nautisch Kwartier te Huizen het decor voor een enorme collectie mobiel erfgoed. 

Uniek is dit jaar de combinatie met de ‘auto van de toekomst’; er zijn diverse hybride en elektrisch aangedreven voertuigen te bewonderen, waaronder een Citroën DS en een Mini Moke. Ook zullen studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen hun Inspire II en Accelerator laten zien; de laatste heeft een verbruik van 1 op 550 kilometer!

Naast de ruim 200 auto’s zijn er ook oude tractoren, vrachtwagens en bromfietsen te zien. Het festival wordt muzikaal omlijst door onder andere Bop Tonight, The Thunderbirds en Asy Bright.

Het Huizer Oldtimerfestival begint om 08.30 uur. Deelnemers aan de Spietentocht, een rit door de omgeving van ruim 60 kilometer, kunnen vanaf 09.30 uur starten. Actuele informatie is te vinden op onze website : www.oldtimershuizen.nl. De foto's komen op onze Facebook pagina. Klik hier voor de foto's
 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt