7e editie van het Oldtimer Festival Huizen [Foto's]

Huizen - Zaterdag 17 september vormt het Nautisch Kwartier te Huizen het decor voor een enorme collectie mobiel erfgoed. 

Uniek is dit jaar de combinatie met de ‘auto van de toekomst’; er zijn diverse hybride en elektrisch aangedreven voertuigen te bewonderen, waaronder een Citroën DS en een Mini Moke. Ook zullen studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen hun Inspire II en Accelerator laten zien; de laatste heeft een verbruik van 1 op 550 kilometer!

Naast de ruim 200 auto’s zijn er ook oude tractoren, vrachtwagens en bromfietsen te zien. Het festival wordt muzikaal omlijst door onder andere Bop Tonight, The Thunderbirds en Asy Bright.

Het Huizer Oldtimerfestival begint om 08.30 uur. Deelnemers aan de Spietentocht, een rit door de omgeving van ruim 60 kilometer, kunnen vanaf 09.30 uur starten. Actuele informatie is te vinden op onze website : www.oldtimershuizen.nl. De foto's komen op onze Facebook pagina. Klik hier voor de foto's
 

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...