7e editie van het Oldtimer Festival Huizen [Foto's]

Huizen - Zaterdag 17 september vormt het Nautisch Kwartier te Huizen het decor voor een enorme collectie mobiel erfgoed. 

Uniek is dit jaar de combinatie met de ‘auto van de toekomst’; er zijn diverse hybride en elektrisch aangedreven voertuigen te bewonderen, waaronder een Citroën DS en een Mini Moke. Ook zullen studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen hun Inspire II en Accelerator laten zien; de laatste heeft een verbruik van 1 op 550 kilometer!

Naast de ruim 200 auto’s zijn er ook oude tractoren, vrachtwagens en bromfietsen te zien. Het festival wordt muzikaal omlijst door onder andere Bop Tonight, The Thunderbirds en Asy Bright.

Het Huizer Oldtimerfestival begint om 08.30 uur. Deelnemers aan de Spietentocht, een rit door de omgeving van ruim 60 kilometer, kunnen vanaf 09.30 uur starten. Actuele informatie is te vinden op onze website : www.oldtimershuizen.nl. De foto's komen op onze Facebook pagina. Klik hier voor de foto's
 

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com