Ad Visser is al jaren met TOPPOP gestopt en toch blijft iedereen hem herkennen

Ad Visser rijdt al heel lang Mercedes Benz uit de 200/300 serie (124/210/211 type). Hij woont al jaren in Bussum en heeft een speciale regeling met de importeur. De auto’s van Ad Visser worden door Van Kooy Bussum afgeleverd.

Ad Visser is geen planner. Alleen de noodzakelijke dingen zet hij in zijn agenda, zoals bijvoorbeeld: een afspraak met de tandarts. Hij laat zich niet vastleggen op termijn, omdat hij weet niet of hij volgende jaar wel zin in die klus heeft. Hij leeft met de dag. Als er nu iets voorbij komt, dan doet hij het of hij doet het niet. Hij is al jaren met TOPPOP gestopt en toch blijft iedereen hem daarvan herkennen. In 1994 werd de eerste van een serie Brainsessions ontwikkeld; muziek die volgens Visser rechtstreeks de hersenactiviteit beïnvloedt en de bewustzijns-staat van de luisteraar verandert. Een blauwe cd waarbij je langzaam met je gedachte wegzakt als zijn stem vertelt dat je langzaam een trap afloopt.

Telegraaf 20-08-1992 "Het was leuk, maar nu: voorwaarts!"
Bussum - Vijftien jaar lang was het wekelijkse vast prik. Met de hele familie schaarde mem zich voor de tv om het wel en wee van de vaderlandse Top 30 te volgen. "Oorspronkelijk was het programma bedoeld voor jongeren, maar al gauw bleek dat de formule aansloeg bij een veel groter publiek. Dat was heel opmerkelijk voor een pop programma", zegt Visser die vanavond een aflevering presenteert van 'Het was stil op straat'. 

Ad Visser, inmiddels 45, hield in '85 op met de presentatie van het programma.

 

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com