Ad Visser is al jaren met TOPPOP gestopt en toch blijft iedereen hem herkennen

Ad Visser rijdt al heel lang Mercedes Benz uit de 200/300 serie (124/210/211 type). Hij woont al jaren in Bussum en heeft een speciale regeling met de importeur. De auto’s van Ad Visser worden door Van Kooy Bussum afgeleverd.

Ad Visser is geen planner. Alleen de noodzakelijke dingen zet hij in zijn agenda, zoals bijvoorbeeld: een afspraak met de tandarts. Hij laat zich niet vastleggen op termijn, omdat hij weet niet of hij volgende jaar wel zin in die klus heeft. Hij leeft met de dag. Als er nu iets voorbij komt, dan doet hij het of hij doet het niet. Hij is al jaren met TOPPOP gestopt en toch blijft iedereen hem daarvan herkennen. In 1994 werd de eerste van een serie Brainsessions ontwikkeld; muziek die volgens Visser rechtstreeks de hersenactiviteit beïnvloedt en de bewustzijns-staat van de luisteraar verandert. Een blauwe cd waarbij je langzaam met je gedachte wegzakt als zijn stem vertelt dat je langzaam een trap afloopt.

Telegraaf 20-08-1992 "Het was leuk, maar nu: voorwaarts!"
Bussum - Vijftien jaar lang was het wekelijkse vast prik. Met de hele familie schaarde mem zich voor de tv om het wel en wee van de vaderlandse Top 30 te volgen. "Oorspronkelijk was het programma bedoeld voor jongeren, maar al gauw bleek dat de formule aansloeg bij een veel groter publiek. Dat was heel opmerkelijk voor een pop programma", zegt Visser die vanavond een aflevering presenteert van 'Het was stil op straat'. 

Ad Visser, inmiddels 45, hield in '85 op met de presentatie van het programma.

 

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...