Alcoholslot makkelijk te omzeilen

HILVERSUM Een paar simpele trucjes, meer is er niet nodig om het alcoholslot te omzeilen. Dat bleek zondag uit een onderzoek van de NOS.

Het alcoholslot is een startonderbreker, maar ook een apparaat waarin je moet blazen terwijl je rijdt. Bij het wegrijden is het slot makkelijk te manipuleren, de bestuurder met een slok te veel op, laat gewoon iemand anders blazen.

Wanneer de bestuurder onderweg nog eens moet blazen, kan het alcoholslot ontkoppeld worden. Volgens het CBR, dat nota bene de maatregel oplegt, is dat geen overtreding. Het alcoholslot wordt ingebouwd bij bestuurders die met te veel alcohol in hun bloed achter het stuur betrapt worden.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt