Alles Op Vier Wielen - AutoRai 2015

 De AutoRai is vier jaar weggeweest, maar weer helemaal terug.  

Zondag 19 april  vielen we meteen met onze neus in de boter, want bij binnenkomst was Louwman net begonnen met de introductie van The McLaren 570S. De ruimte waar de auto’s stonden was voor het publiek niet toegankelijk, maar hierdoor konden wel veel mensen genieten van de exclusieve modellen.

Opvallend was de stand van Mini, lekker speels van opzet en met veel ruimte om de auto’s heen. Het drukst was het bij Tesla, BMW, Mercedes, Audi en Porsche waar we ons met moeite doorheen konden worstelen.

In een zijruimte van de Rai was een demonstratie met een aantal raceauto’s van Bleekemolen – Race Planet. Het was spannend om te zien of alles goed bleef gaan? Bekijk filmpje...

Foto's van de AutoRai 2015

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt