APK bellen door het KCC/BDC - autobedrijf

Het KCC stuurt de klant 6 weken voordat de APK afloopt een e-mail. Drie weken voordat de APK afloopt belt het KCC de klant. Als de klant niet opneemt stuurt het KCC nog een e-mail. De laatste dag voordat de APK verloopt belt het KCC opnieuw de klant en/of spreekt de voice mail in.

80% van de klanten heeft een e-mailadres. De andere 20% heeft geen e-mailadres of wil het niet geven. Op bijna alle 06-nummers hebben een voicemail, maar dat wil niet zeggen dat de klant deze ook afluistert.   

Het sturen van een mail en bellen voor afloop van de APK behoort tot de kerntaken van een KCC. Elke dag zijn er klanten die de APK van hun auto hebben laten verlopen. Voorheen kregen de klanten een brief van het RDW, maar tegenwoordig krijgt iedereen een bericht in Mijn Overheid. Waarschijnlijk weten veel klanten dat niet. Het KCC  belt op de laatste dag als de APK morgen verloopt, en spreekt de voice mail in.

Veel klanten luisteren de voice mail niet af. Misschien een taak voor de werkplaatsreceptie om de klant hierover te infomeren. Indien u niet opneemt, dan spreken wij de voice mail in. Luister die eerst af voordat u meteen terugbelt.

Check altijd bij het RDW of de auto wel aan een APK keuring toe is. Als je de APK bij de afspraak noteert, dan gaat de monteur het ook uitvoeren. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt