Ardris Megelink motiveert en bruist van de energie

Ardris Megelink is automan in hart en nieren nam op 14 juli 2000 afscheid van Pordon. Hij heeft vanaf 1983 bij het familiebedrijf gewerkt. 

In 1985 nam Pordon Mercedes-Benz dealer Terberg over en werd Ardris verkoopleider. Vanaf 1993 was hij vestigingsmanager en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan de Franciscusdreef.

Hij zag het personeelsbestand van 12 naar 44 gaan en het aantal verkochte Mercedessen van 180 naar 700 groeien. Onder zijn leiding verkreeg Pordon in 1995 (introductie E-Klasse) landelijke aandacht in de kranten en tijdschriften door als eerste autobedrijf op internet te verschijnen. In 1994 richtte Ardris samen met Alfa dealer Sam van Lingen de Autoboulevard (en website www.Autoboulevard.nl ) op, waarvan hij voorzitter van is. De Autoboulevard Utrecht is het eerste samenwerkingsverband in Nederland tussen (nu) 21 autobedrijven met 28 merken. Het is uiteindelijk zijn voorliefde voor en kennis van het medium internet geweest, die Ardris ertoe hebben gebracht een eigen IT-bedrijf Megelink & Partners op te richten.

Ardris is iemand die personeel met een paar woorden heel anders naar een situatie kan laten kijken. Zijn motivatie en energie is enorm. Het is een heel bijzonder mens.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...