Ardris Megelink motiveert en bruist van de energie

Ardris Megelink is automan in hart en nieren nam op 14 juli 2000 afscheid van Pordon. Hij heeft vanaf 1983 bij het familiebedrijf gewerkt. 

In 1985 nam Pordon Mercedes-Benz dealer Terberg over en werd Ardris verkoopleider. Vanaf 1993 was hij vestigingsmanager en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan de Franciscusdreef.

Hij zag het personeelsbestand van 12 naar 44 gaan en het aantal verkochte Mercedessen van 180 naar 700 groeien. Onder zijn leiding verkreeg Pordon in 1995 (introductie E-Klasse) landelijke aandacht in de kranten en tijdschriften door als eerste autobedrijf op internet te verschijnen. In 1994 richtte Ardris samen met Alfa dealer Sam van Lingen de Autoboulevard (en website www.Autoboulevard.nl ) op, waarvan hij voorzitter van is. De Autoboulevard Utrecht is het eerste samenwerkingsverband in Nederland tussen (nu) 21 autobedrijven met 28 merken. Het is uiteindelijk zijn voorliefde voor en kennis van het medium internet geweest, die Ardris ertoe hebben gebracht een eigen IT-bedrijf Megelink & Partners op te richten.

Ardris is iemand die personeel met een paar woorden heel anders naar een situatie kan laten kijken. Zijn motivatie en energie is enorm. Het is een heel bijzonder mens.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt