Auto carrosserie geluiden lokaliseren

Geluiden lokaliseren, en indien mogelijk verhelpen, is een van de moeilijkste dingen die er bestaat.  Sommige geluiden zijn namelijk niet altijd waarneembaar of alleen onder bepaalde omstandigheden hoorbaar. Vooraf onderzoek en/of diagnose (in de werkplaats) is daarom noodzakelijk. Rijd daarom altijd eerst met de monteur mee en probeer samen hetzelfde geluid te horen. De kans dat het wordt opgelost is dan vele malen groter.

Het komt ook voor dat de auto naar behoren functioneert en dat de geuite klacht niet ten grondslag ligt aan een defect c.q. materiaal en/of fabricagefout. Anders gezegd: na de diagnose in de werkplaats is het geluid nog hoorbaar maar er zijn geen onvolkomenheden naar voren gekomen. Denk dan bijvoorbeeld aan een bonkend geluid met vier personen tijdens het rijden over een verkeersdrempel. De trekhaak raakt net de verkeerdrempel, terwijl de veren wel goed zijn.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt