Auto carrosserie geluiden lokaliseren

Geluiden lokaliseren, en indien mogelijk verhelpen, is een van de moeilijkste dingen die er bestaat.  Sommige geluiden zijn namelijk niet altijd waarneembaar of alleen onder bepaalde omstandigheden hoorbaar. Vooraf onderzoek en/of diagnose (in de werkplaats) is daarom noodzakelijk. Rijd daarom altijd eerst met de monteur mee en probeer samen hetzelfde geluid te horen. De kans dat het wordt opgelost is dan vele malen groter.

Het komt ook voor dat de auto naar behoren functioneert en dat de geuite klacht niet ten grondslag ligt aan een defect c.q. materiaal en/of fabricagefout. Anders gezegd: na de diagnose in de werkplaats is het geluid nog hoorbaar maar er zijn geen onvolkomenheden naar voren gekomen. Denk dan bijvoorbeeld aan een bonkend geluid met vier personen tijdens het rijden over een verkeersdrempel. De trekhaak raakt net de verkeerdrempel, terwijl de veren wel goed zijn.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com