Auto en dealers veranderen, de problemen na 25 jaar niet

Wat gaat er nog mis in de werkplaats na 25 jaar?
Je brengt de auto netjes voor onderhoudsbeurt naar de dealer. Kom je thuis, zie je dat er ongevraagd een kentekenplaathouder met reclame van de dealer is gemonteerd. En de oude? Weggegooid…

Op de rekening van de dealer staat dat de ruitenvloeistof is bijgevuld. Dat had jij net bijgevuld voordat de auto naar de werkplaats ging.

De olie dop wordt na de verversing  niet teruggeplaatst. De monteur gaat nog proefrijden en laat een oliespoor achter.

Wat is er nog mis bij auto’s na 25 jaar?  
Het airbag lampje brandt na het verschuiven van de stoel. De stekker onder de stoel kan losraken. Maar ook de kabels in de dorpel raken door carrosseriebewegingen regelmatig los waardoor het airbag lampje kan gaan branden.

De condensor van de airco gaat nog steeds stuk door steenslag. Dat komt omdat deze voorin de motor is ingebouwd.

De afvoer van de bak onder de paravaan raakt nog regelmatig verstopt waardoor er water in het interieur bij de voetenruimte links komt.

Is de mat rechts nat, dan is er een probleem met de afvoer van de airco.

Wat gaat er in zijn algemeen nog mis na 25 jaar?
Autobedrijven hebben steeds meer applicaties gekregen waardoor computersysteem trager zijn geworden. Het veel systemen kunnen niet met elkaar communiceren. Hierdoor komt er zo wie zo veel vertraging in de werkzaamheden. 

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com