Auto en dealers veranderen, de problemen na 25 jaar niet

Wat gaat er nog mis in de werkplaats na 25 jaar?
Je brengt de auto netjes voor onderhoudsbeurt naar de dealer. Kom je thuis, zie je dat er ongevraagd een kentekenplaathouder met reclame van de dealer is gemonteerd. En de oude? Weggegooid…

Op de rekening van de dealer staat dat de ruitenvloeistof is bijgevuld. Dat had jij net bijgevuld voordat de auto naar de werkplaats ging.

De olie dop wordt na de verversing  niet teruggeplaatst. De monteur gaat nog proefrijden en laat een oliespoor achter.

Wat is er nog mis bij auto’s na 25 jaar?  
Het airbag lampje brandt na het verschuiven van de stoel. De stekker onder de stoel kan losraken. Maar ook de kabels in de dorpel raken door carrosseriebewegingen regelmatig los waardoor het airbag lampje kan gaan branden.

De condensor van de airco gaat nog steeds stuk door steenslag. Dat komt omdat deze voorin de motor is ingebouwd.

De afvoer van de bak onder de paravaan raakt nog regelmatig verstopt waardoor er water in het interieur bij de voetenruimte links komt.

Is de mat rechts nat, dan is er een probleem met de afvoer van de airco.

Wat gaat er in zijn algemeen nog mis na 25 jaar?
Autobedrijven hebben steeds meer applicaties gekregen waardoor computersysteem trager zijn geworden. Het veel systemen kunnen niet met elkaar communiceren. Hierdoor komt er zo wie zo veel vertraging in de werkzaamheden. 

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...