Auto maakt een bijgeluid na de onderhoudsbeurt

Het onderhoud aan de auto wordt periodiek uitgevoerd. Hiermee kun je eventueel een uitval aan de auto voorkomen. Maar helaas is het in de praktijk niet altijd uit te sluiten dat een auto het niet doet of dat er andere zaken met de auto ontstaan na het onderhoud. Uiteraard doet uw garage er alles aan om dit te voorkomen.

“De auto maakt een bijgeluid en is net voor de onderhoudsbeurt geweest.” Het geluid heeft wellicht niets met de onderhoudsbeurt te maken hebben, maar de klant geeft wel aan dat het geluid na de beurt ontstaan is.

“Laten we eerst maar eens kijken wat er aan de hand is en later bepalen waar het eventueel onder valt.”
“Er zit toch garantie op de onderhoudsbeurt?” Het hangt sterk af van wat er wordt vastgesteld. Soms is het ‘gewoon’ iets wat los achterin de auto staat; bijvoorbeeld een doos met gereedschap, flessen of fietsdelen die een geluid veroorzaken.

Klanten vragen heus niet bewust of er nog garantie op de onderhoudsbeurt zit. Het moet een spontane ingeving zijn, in een reflex van: “Ik heb net een ‘dure’ beurt betaald en nu heb ik gelijk weer wat.” Achteraf blijkt er gelukkig niets aan de hand te zijn, maar zo’n gesprek kan zo anders lopen als je hier verkeerd op reageert.

 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt