Auto vliegt uit de bocht en raakt te water in de Naarden-Vesting

Een auto is dinsdagochtend 20 december te water geraakt op de Kapitein G.A.Meijerweg  in Naarden. 

Even na 09.30 uur werd de politie gealarmeerd voor het ongeluk welk plaatsgevonden had in een bocht.

Bestuurder met de schrik vrij, niet gewond
Bij het afremmen in de bocht is de auto rechtdoor van de weg het water ingereden. De klinkerweg was op dat moment bevroren. De auto bleef boven water en de vrouw kon op eigen kracht uit te uitstappen. De auto raakte beschadigd en is even later afgesleept.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt