Autobedrijf 3.0 – Communicatie Klanten Contact Centrum (KCC/BDC) automobielbedrijf gaat digitaal

Hoewel we nog veel telefoontjes binnen krijgen, gaat de communicatie in de toekomst steeds meer via andere wegen lopen zoals SMS, chat, whatsappen en social media. 

Je merkt dat klanten op steeds meer verschillende manieren willen communiceren en het liefst op elk tijdstip van de dag en in het weekend. Bovendien maken klanten ook steeds meer gebruik van het online inplannen.

Als ik zelf iets wil weten, dan pak ik mijn mobiel en ga naar de website. Heb ik een vraag dan wil ik eigenlijk meteen met iemand praten, maar dat hoeft niet per se aan de telefoon. We leven niet meer in de tijd om alleen te bellen of een brief te schrijven, ik wil ook chatten, whatsappen en het liefst meteen een antwoord op mijn vraag. Door het chatten of whatsappen kan ik ook meerdere dingen tegelijk op mijn mobiel blijven doen.

Door meer communicatiemiddelen aan te bieden is het wel noodzakelijk om een goed bezetting op het KCC/BDC te hebben zodat continuïteit is gewaarborgd.

Gerelateerde berichten
13-07-2016: Medewerker Klanten Contact Centrum
16-07-2016: KCC/BDC maakt rooster zelf
03-08-2016: KCC/BDC meer dan alleen doorverbinden

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt