Autobedrijf Van der Plaats in Utrecht Failliet - Update: Autobedrijf maakt doorstart

Utrecht - Autoplaza Utrecht, handelend onder de naam Autobedrijf Van der Plaats, is op 10 januari door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. Het familiebedrijf was erkend Seat reparateur.

Van der Plaats bestond ruim vijftig jaar. In de afgelopen jaren raakte het bedrijf de dealerschappen van Mitsubishi, Hyundai en Seat kwijt. De Hyundai-dealerschap in de regio wordt sinds 2015 gevoerd door Wittenberg.

“De aanleiding voor het faillissement is onderwerp van onderzoek”, zegt curator Ferdinand Bosvelt. “Er wordt gekeken of er een doorstart kan worden gemaakt. Er is een aantal gegadigden.” Hoeveel dat er zijn en wie wil Bosvelt niet zeggen. De acht medewerkers van het bedrijf zijn inmiddels ontslagen. De eigenaren van Autobedrijf Van der Plaats zijn niet bereikbaar voor commentaar.

Update: 20-02-2017 Autobedrijf Van der Plaats in Utrecht maakt een doorstart. Het voormalige dealerbedrijf richt zich in eerste instantie op de in- en verkoop van occasions. www.vdplaats.nl

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt