Autobedrijf Van der Plaats in Utrecht Failliet - Update: Autobedrijf maakt doorstart

Utrecht - Autoplaza Utrecht, handelend onder de naam Autobedrijf Van der Plaats, is op 10 januari door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. Het familiebedrijf was erkend Seat reparateur.

Van der Plaats bestond ruim vijftig jaar. In de afgelopen jaren raakte het bedrijf de dealerschappen van Mitsubishi, Hyundai en Seat kwijt. De Hyundai-dealerschap in de regio wordt sinds 2015 gevoerd door Wittenberg.

“De aanleiding voor het faillissement is onderwerp van onderzoek”, zegt curator Ferdinand Bosvelt. “Er wordt gekeken of er een doorstart kan worden gemaakt. Er is een aantal gegadigden.” Hoeveel dat er zijn en wie wil Bosvelt niet zeggen. De acht medewerkers van het bedrijf zijn inmiddels ontslagen. De eigenaren van Autobedrijf Van der Plaats zijn niet bereikbaar voor commentaar.

Update: 20-02-2017 Autobedrijf Van der Plaats in Utrecht maakt een doorstart. Het voormalige dealerbedrijf richt zich in eerste instantie op de in- en verkoop van occasions. www.vdplaats.nl

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com