Autobedrijf Van der Plaats in Utrecht Failliet - Update: Autobedrijf maakt doorstart

Utrecht - Autoplaza Utrecht, handelend onder de naam Autobedrijf Van der Plaats, is op 10 januari door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. Het familiebedrijf was erkend Seat reparateur.

Van der Plaats bestond ruim vijftig jaar. In de afgelopen jaren raakte het bedrijf de dealerschappen van Mitsubishi, Hyundai en Seat kwijt. De Hyundai-dealerschap in de regio wordt sinds 2015 gevoerd door Wittenberg.

“De aanleiding voor het faillissement is onderwerp van onderzoek”, zegt curator Ferdinand Bosvelt. “Er wordt gekeken of er een doorstart kan worden gemaakt. Er is een aantal gegadigden.” Hoeveel dat er zijn en wie wil Bosvelt niet zeggen. De acht medewerkers van het bedrijf zijn inmiddels ontslagen. De eigenaren van Autobedrijf Van der Plaats zijn niet bereikbaar voor commentaar.

Update: 20-02-2017 Autobedrijf Van der Plaats in Utrecht maakt een doorstart. Het voormalige dealerbedrijf richt zich in eerste instantie op de in- en verkoop van occasions. www.vdplaats.nl

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...