Autobedrijven hebben allemaal financiële problemen

Het gerucht gaat dat het met de economie weer beter gaat, maar in autoland is daar nog maar bar weinig van te merken. De autoverkopen lopen al jaren terug, en ook in de werkplaats zijn er steeds minder monteurs nodig. Van herstel op kort termijn is nog steeds geen sprake van.

Een beetje pand kost al gauw € 10 000 per maand aan huur, en dat is niet meer op te brengen met twee verkopers en drie monteurs. Dealers worden gesloten, en merken worden bij elkaar gevoegd. Dit alles om de kosten enigszins te beperken, want de autobranche is nog steeds aan het krimpen.

Van elke doorgang MOET een werkorder van worden gemaakt, en van elke werkorder MOET een factuur rond de € 100 per uur worden gemaakt. Je kan niet meer tegen een klant zeggen: “ Laat maar zitten, het is service van de zaak”, want elke cent telt.

Elk autobedrijf in Nederland worstelt met haar financiën. En de een kan het wat beter overzien dan de ander, maar iedereen heeft er mee te maken. Autobedrijven vechten elke dag om iets onder de streep over te houden, als het lukt.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt