Autobedrijven hebben allemaal financiële problemen

Het gerucht gaat dat het met de economie weer beter gaat, maar in autoland is daar nog maar bar weinig van te merken. De autoverkopen lopen al jaren terug, en ook in de werkplaats zijn er steeds minder monteurs nodig. Van herstel op kort termijn is nog steeds geen sprake van.

Een beetje pand kost al gauw € 10 000 per maand aan huur, en dat is niet meer op te brengen met twee verkopers en drie monteurs. Dealers worden gesloten, en merken worden bij elkaar gevoegd. Dit alles om de kosten enigszins te beperken, want de autobranche is nog steeds aan het krimpen.

Van elke doorgang MOET een werkorder van worden gemaakt, en van elke werkorder MOET een factuur rond de € 100 per uur worden gemaakt. Je kan niet meer tegen een klant zeggen: “ Laat maar zitten, het is service van de zaak”, want elke cent telt.

Elk autobedrijf in Nederland worstelt met haar financiën. En de een kan het wat beter overzien dan de ander, maar iedereen heeft er mee te maken. Autobedrijven vechten elke dag om iets onder de streep over te houden, als het lukt.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com