Autobedrijven schreeuwen om automonteurs

Voor het eerst sinds jaren trekt het werkaanbod in de werkplaats weer aan. Het betekent dat er eindelijk weer meer productie in de werkplaats wordt gedraaid. Bij sommige autobedrijven loopt het werkaanbod zelfs op naar twee weken. Is het een trend die doorzet? Het lijkt er wel op.

Het wagenpark veroudert in Nederland. Veel mensen hebben het onderhoud al maanden/jaren uitgesteld en nu wordt het weer tijd om te herstellen.

Ineens gaan autobedrijven weer op zoek naar automonteurs, maar die zijn er helemaal niet. Jaren geleden is de LTS motor techniek afgeschaft en daar merken we nu de gevolgen van.

Er is meer elektronica in de auto gekomen, maar remmen en banden moeten ook nog steeds worden vervangen. En daar krijg je vieze handen van, iets waar jongeren niet op zitten te wachten. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt