Autobedrijven schreeuwen om automonteurs

Voor het eerst sinds jaren trekt het werkaanbod in de werkplaats weer aan. Het betekent dat er eindelijk weer meer productie in de werkplaats wordt gedraaid. Bij sommige autobedrijven loopt het werkaanbod zelfs op naar twee weken. Is het een trend die doorzet? Het lijkt er wel op.

Het wagenpark veroudert in Nederland. Veel mensen hebben het onderhoud al maanden/jaren uitgesteld en nu wordt het weer tijd om te herstellen.

Ineens gaan autobedrijven weer op zoek naar automonteurs, maar die zijn er helemaal niet. Jaren geleden is de LTS motor techniek afgeschaft en daar merken we nu de gevolgen van.

Er is meer elektronica in de auto gekomen, maar remmen en banden moeten ook nog steeds worden vervangen. En daar krijg je vieze handen van, iets waar jongeren niet op zitten te wachten. 

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com