Autobedrijven zonder magazijn is als patat zonder mayonase

“U wilt onderdelen bestellen? Helaas, wij verkopen geen onderdelen meer. Gaat u maar naar de buren of weet ik veel waar heen, maar wij hebben het niet.”

“Maar u bent toch dealer van het merk?”
“Dat klopt, maar wij verkopen geen onderdelen. Dag klant.” Zoek het lekker uit!

Garage 3.0. werkt zonder magazijn, ook in de werkplaats. Er kan alleen worden besteld op het moment dat de monteur aangeeft onderdelen nodig te hebben. Als je op tijd bent met bestellen, dan is het onderdeel nog vandaag in huis, maar als de klant pech heeft wordt het de volgende dag. Het gaat om filters, remblokken, ruitenwisserbladen, etcetera. Is dat aan de klant uit te leggen?

Garage 3.0 wordt vergeleken met een snackbar. Je bestelt patat, betaalt, eet het op en klaar. Alleen als je mayonse wilt hebben? Dan moet je de volgende terugkomen, want dat gele spulletje hebben we niet op de voorraad. 

Is het nog mogelijk om een 9 of een 10 te vragen voor de service?

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt