Autoboulevard loopt terug in Utrecht

De Autoboulevard was jarenlang een begrip in Utrecht, maar dat is sinds een jaar of tien/vijftien verleden tijd. Veel autodealers zijn inmiddels naar andere locaties vertrokken. De naamsverandering van Autoboulevard naar Nieuw Overvecht (2012) is ook niet voor niets. Het zou een mooi gebied gaan worden, maar tot op heden is daar nog niet veel van terecht gekomen. Sterker nog: Volgens het AD verloedert het zelfs.

Lees meer...Kommer en kwel op Utrechtse Autoboulevard

Gerelateerde berichten
11-01-2011: Retourtje Autoboulevard Utrecht

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt