Autodealers Nefkens en Koot gaan samenwerken

Twee Peugeotdealers in onze regio gaan samenwerken. Nefkens en Koot gaan samen verder onder de naam Nefkens-Koot. 

Het automobielbedrijf concentreert zijn activiteiten in Huizen en in Baarn. De vestiging van Koot aan de Laarderweg in Eemnes is gesloten. De medewerkers werken voortaan in Huizen.

Om de samenwerking feestelijk af te trappen organiseert Nefkens-Koot open dagen in de vestigingen in Huizen en Baarn op 7, 8 en 9 juli.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt