Autodealers zonder magazijn

Alleen een traditioneel dealerbedrijf heeft een magazijn, want vandaag de dag werken steeds meer bedrijven zonder magazijn. Bedrijven bestellen via de importeur die drie keer per dag onderdelen levert.
Dat laatste gaat wel eens mis, waardoor de auto niet op tijd gereed komt. Wel of geen magazijn in de toekomst?

Voordeel voor het dealerbedrijf
Geen voorraad- en personeelskosten. In sommige gevallen kan de man uit het magazijn een andere functie krijgen, in het ergste geval wordt hij ontslagen. Geen onderdelen meer op voorraad, betekent dat het geld niet meer op de plank blijft liggen.

Nadeel voor het dealerbedrijf (lees: klant)
Personeel van de werkplaatsreceptie wordt extra belast met het uitzoeken en bestellen van onderdelen. Als het onderdeel niet voor een deadline wordt besteld, kan de auto niet op tijd worden gerepareerd, komt de auto in de werkplaats niet op tijd gereed. De werkdruk op de receptie kan hierdoor (onnodig) oplopen. 

Het KCC/BDC
Het KCC/BDC werkt niet op de werkvloer waar het allemaal gebeurt. Het is dan ook lastig in te schatten hoe lang werkzaamheden gaan duren. Ga alleen nooit meer plannen dat wat er beschikbaar is in de werkplaats, want dan worden er altijd klanten terleurgesteld. Vergader elke week een half uur met het KCC/BDC en de werkplaatsreceptie. Dan kan je elkaar helpen meer naar elkaar toe te groeien. Maak een verslag zodat iedereen weet wat er is besproken. Anders blijft het gat te groot. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt