Autoverkoper wordt aardappelboer

Jarenlang wachtte de autoverkoper op zijn klant in de showroom. Achter zijn bureau, soms zelfs achteroverleunend, bracht hij de auto’s aan de man. “Kijkt u maar even rond, ik hoor wel als er iets voor u bij zit”, zegt de verkoper met een glimlach terwijl hij nog even zijn laatste mail checkt. De klant gaat voor het bureau van de verkoper staan. “Ik heb wel interesse in de auto die daar staat”, zegt de potentiële klant. “Ok…even mijn mail afmaken, wilt u koffie?” zegt de verkoper ineens ‘spontaan’, terwijl hij in zijn beeldscherm blijft koekeloeren.

Het afwachten tot de klant naar de showroom komt gaat verdwijnen en de arrogante verkoper eindelijk ook. Het wordt steeds minder vanzelfsprekend dat de klant naar de showroom komt. Bovendien is de markt door internet zo transparant geworden dat de keus zomaar op een andere leverancier kan vallen. Je moet er als verkoper bovenop zitten. De klant zal de komende jaren steeds minder dealertrouw worden. De verkoper moet daarom snel achter zijn beeldscherm vandaan komen voor het te laat is.

Back to the future
De wereld verandert snel; sneller dan de afgelopen vijfentwintig jaar in autoland. De autoverkoper zal op weer op pad moeten om auto’s te verkopen. We gaan terug naar de tijd toen de bakker, de groenteboer en de aardappelboer nog aan de deur kwamen.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt