Autoverkoper wordt aardappelboer

Jarenlang wachtte de autoverkoper op zijn klant in de showroom. Achter zijn bureau, soms zelfs achteroverleunend, bracht hij de auto’s aan de man. “Kijkt u maar even rond, ik hoor wel als er iets voor u bij zit”, zegt de verkoper met een glimlach terwijl hij nog even zijn laatste mail checkt. De klant gaat voor het bureau van de verkoper staan. “Ik heb wel interesse in de auto die daar staat”, zegt de potentiële klant. “Ok…even mijn mail afmaken, wilt u koffie?” zegt de verkoper ineens ‘spontaan’, terwijl hij in zijn beeldscherm blijft koekeloeren.

Het afwachten tot de klant naar de showroom komt gaat verdwijnen en de arrogante verkoper eindelijk ook. Het wordt steeds minder vanzelfsprekend dat de klant naar de showroom komt. Bovendien is de markt door internet zo transparant geworden dat de keus zomaar op een andere leverancier kan vallen. Je moet er als verkoper bovenop zitten. De klant zal de komende jaren steeds minder dealertrouw worden. De verkoper moet daarom snel achter zijn beeldscherm vandaan komen voor het te laat is.

Back to the future
De wereld verandert snel; sneller dan de afgelopen vijfentwintig jaar in autoland. De autoverkoper zal op weer op pad moeten om auto’s te verkopen. We gaan terug naar de tijd toen de bakker, de groenteboer en de aardappelboer nog aan de deur kwamen.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com