Budgetservice.nl wordt Stern Point

Budgetservice.nl werd in juni 2012 door Koops Furness opgericht. Het internetbedrijf (callcenter) richtte zich op reparaties en onderhoud van auto’s ouder dan vijf jaar. Via de website konden klanten offertes aanvragen. Indien de klant akkoord was, dan verwees Budgetservice.nl de klant door naar een van de eigen Koops dealervestigingen. Het uurtarief en de prijs van universele onderdelen waren beduidend lager dan de prijzen bij de officiële dealer.

Koops Furness ging failliet in augustus 2014, en daarmee verdween ook Budgetservice.

Met dezelfde insteek als Budgetservice.nl begint Stern Point (universeel reparateur) nu ook een internetbedrijf, Stern Point genaamd. Bij dit bedrijf worden ook reparaties- en onderhoudsoffertes gemaakt, die bij eigen dealerbedrijven worden ondergebracht.

Gerelateerde berichten
06-06-2012: Koops Furness introduceert Budgetservice.nl

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com