Budgetservice.nl wordt Stern Point

Budgetservice.nl werd in juni 2012 door Koops Furness opgericht. Het internetbedrijf (callcenter) richtte zich op reparaties en onderhoud van auto’s ouder dan vijf jaar. Via de website konden klanten offertes aanvragen. Indien de klant akkoord was, dan verwees Budgetservice.nl de klant door naar een van de eigen Koops dealervestigingen. Het uurtarief en de prijs van universele onderdelen waren beduidend lager dan de prijzen bij de officiële dealer.

Koops Furness ging failliet in augustus 2014, en daarmee verdween ook Budgetservice.

Met dezelfde insteek als Budgetservice.nl begint Stern Point (universeel reparateur) nu ook een internetbedrijf, Stern Point genaamd. Bij dit bedrijf worden ook reparaties- en onderhoudsoffertes gemaakt, die bij eigen dealerbedrijven worden ondergebracht.

Gerelateerde berichten
06-06-2012: Koops Furness introduceert Budgetservice.nl

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt