Budgetservice.nl wordt Stern Point

Budgetservice.nl werd in juni 2012 door Koops Furness opgericht. Het internetbedrijf (callcenter) richtte zich op reparaties en onderhoud van auto’s ouder dan vijf jaar. Via de website konden klanten offertes aanvragen. Indien de klant akkoord was, dan verwees Budgetservice.nl de klant door naar een van de eigen Koops dealervestigingen. Het uurtarief en de prijs van universele onderdelen waren beduidend lager dan de prijzen bij de officiële dealer.

Koops Furness ging failliet in augustus 2014, en daarmee verdween ook Budgetservice.

Met dezelfde insteek als Budgetservice.nl begint Stern Point (universeel reparateur) nu ook een internetbedrijf, Stern Point genaamd. Bij dit bedrijf worden ook reparaties- en onderhoudsoffertes gemaakt, die bij eigen dealerbedrijven worden ondergebracht.

Gerelateerde berichten
06-06-2012: Koops Furness introduceert Budgetservice.nl

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...