Car Meeting Loosdrecht - foto's

Autoliefhebbers konden zondag 20 maart tussen 12.00 – 15.00 uur weer fraaie auto’s bewonderen bij Rennspeed Exclusief in Loosdrecht.

Het was een miezerige en frisse dag, maar dat weerhield berijders en spotters niet om weg te blijven. Op het terrein stond een frietkraam om je honger te stillen, en binnen kon je een echte bak koffie drinken. 

Voor het evenement waren 60 tickets beschikbaar, 1 ticket per auto. De kosten waren 8 euro inclusief 2 consumpties of 10 euro bij de ingang. Hiermee creëert het bedrijf misschien wel een drempel, want zo heel veel is er nou ook weer niet te zien. Bovendien is het succes van dit  evenement zeer afhankelijk van exclusieve rijders die wel of niet komen.

Via de Facebook pagina van Rennspeed werd er gezegd dat je niet buiten hun terrein kon parkeren, maar dat was wel zo. Om 14.00 uur liep de belangstelling af en gingen de meesten weer herwaarts.

De eerst volgende Cars & Coffee evenement is op zondag 3 april. Hopelijk is er dan een zonnetje aanwezig en komen er weer veel cabrio’s langs. Bekijk de foto's via onze Facebook pagina

Gerelateerde berichten

19-05-2015: Cars & Coffee
08-03-2015: Cars & Coffee

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...