Car Meeting Loosdrecht - foto's

Autoliefhebbers konden zondag 20 maart tussen 12.00 – 15.00 uur weer fraaie auto’s bewonderen bij Rennspeed Exclusief in Loosdrecht.

Het was een miezerige en frisse dag, maar dat weerhield berijders en spotters niet om weg te blijven. Op het terrein stond een frietkraam om je honger te stillen, en binnen kon je een echte bak koffie drinken. 

Voor het evenement waren 60 tickets beschikbaar, 1 ticket per auto. De kosten waren 8 euro inclusief 2 consumpties of 10 euro bij de ingang. Hiermee creëert het bedrijf misschien wel een drempel, want zo heel veel is er nou ook weer niet te zien. Bovendien is het succes van dit  evenement zeer afhankelijk van exclusieve rijders die wel of niet komen.

Via de Facebook pagina van Rennspeed werd er gezegd dat je niet buiten hun terrein kon parkeren, maar dat was wel zo. Om 14.00 uur liep de belangstelling af en gingen de meesten weer herwaarts.

De eerst volgende Cars & Coffee evenement is op zondag 3 april. Hopelijk is er dan een zonnetje aanwezig en komen er weer veel cabrio’s langs. Bekijk de foto's via onze Facebook pagina

Gerelateerde berichten

19-05-2015: Cars & Coffee
08-03-2015: Cars & Coffee

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt