Cars & Coffee bij Rennspeed in Loosdrecht - 1 juni 2015

Het is weer zover, de maandelijkse editie van Cars & Coffee vindt plaats op zondag 1 juni 2015. We hopen op een lekker zonnetje en tal van bijzondere bolides. Van 10 - 12u ben je welkom. Kom je ook? Het evenement is gratis.

De vorige edities waren een groot succes, klik HIER om de foto's van vorige Cars & Coffee evenementen te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden van alle Rennspeed evenementen, meldt je dan aan via DEZE link!

Cars & Coffee is een bekend fenomeen in Amerika en wat ons betreft een prima excuus om het renpaard van stal te halen. Elke eerste zondag van de maand organiseert Rennspeed het evenement 'Cars & Coffee'.

Waar: Cars & Coffee is aan de Oud-loosdrechtsedijk 113 in Loosdrecht.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt