Cars & Coffee bij Rennspeed is een blijvend succes in Loosdrecht

Zondag 9 oktober tussen 10.30 - 13.30 uur was er weer een Cars & Coffee aan de Oud-loosdrechtsedijk 113 in Loosdrecht.

Buiten de koffie of thee kon je gratis kijken naar de meest bijzondere en exclusieve auto’s waar bezoekers mee aankomen rijden. Door het prachtige weer was de opkomst nog nooit zo hoog als vandaag. Honderden bezoekers kwamen het kleine terrein op om zicht te vergapen aan de prachtige koetsen. De politie kwam ook nog een kijkje nemen, want zoveel auto’s bij elkaar maken ook best wel wat geluid.  

Cars & Coffee is een bekend fenomeen in Amerika en een prima excuus om je renpaard van stal te halen. Dit was het laatste evenement van het seizoen. In maart 2017 organiseert Rennspeed ongetwijfeld weer een nieuwe Cars & Coffee. Foto's 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt