Cars & Coffee, namelijk Cars & Bubbles in loosdrecht

Lifestyle event voor liefhebbers van exclusieve auto's.

Op zondag 13 september zal er een speciale editie plaatsvinden van onze maandelijkse Cars & Coffee, namelijk Cars & Bubbles! Deze zondag kunt u de hele dag genieten van de mooiste auto's en is er op het terrein van alles te doen. Schuif aan bij een wijnproeverij of praat bij onder het genot van een glas bubbels. Daarnaast kunt u kennis maken met kunst en kleding op het gebied van autosport. En nog veel meer!

 

Foto's: Klik hier


Dit lifestyle event voor autoliefhebbers is gratis toegankelijk.

U bent welkom van 12:00 - 17:00 (kan uitlopen i.v.m gezelligheid).

Graag tot zondag 13 september!

- Het Rennspeed team

Lamborghini Paddock
Op de Lamborghini Paddock is plaats voor maximaal 8 Lamborghini’s. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@rennspeed.nl.

Strada Ferrari & Porsche Platz
Naast Lamborghini is Rennspeed ook gespecialiseerd dealer in Ferrari en Porsche. Op ons terrein is speciaal ruimte voor bezoekers met deze exoten.

Drinks & Bubbles
Rennspeed verzorgt tijdens de Cars & Bubbles de versnaperingen. Bij de bar kunt u terecht voor diverse koude en warme dranken. Uiteraard mag een bubbeltje niet ontbreken. Wij zullen werken met comsuptiemunten.

Bezoekers met een Porsche, Lamborghini of Ferrari ontvangen bij aankomst een aantal munten van ons.

Food, Food, Food
In onze food & lounge corner geniet u van een heerlijk vers broodje of wrap bij Meat at the Bar. Hier kunt u alleen contant betalen.

Standhouders
Tijdens Cars & Bubbles maakt u kennis met prachtige luxe producten. Veelal kunt u deze producten direct mee naar huis nemen. Wij willen u verzoeken voldoende contant geld mee te nemen, omdat u bij de meeste standhouders niet kunt pinnen.

Dichtstbijzijnde pin: Rabobank, Nootweg 1 Loosdrecht.

Boonstra wijnen
Sebastiaan Brinkhorst Sculptures & Art
High Quality Detailing
Paradijshof International Delicacies
Dogleg Mechanics
Meat at the Bar - Foodtruck
Ben Vino (iSpritz, iHugo)
& more…

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt