Chevrolet ‘Javé’ Almere naar Naarden, Huizen of Hilversum

Autobedrijf Javé in Almere, dealer van Suzuki en Chevrolet, is begin oktober failliet gegaan. De eigenaar heeft nog geprobeerd om het bedrijf door te starten, maar dat is niet gelukt.

Waar kunnen de Chevrolet-rijders nu naartoe gaan?
De dichtstbijzijnde officiële dealer voor Almere is Autogroep Fred Janssen in Naarden of in Hilversum. Desgewenst krijg je daar een gratis leenauto mij tijdens het onderhoud of reparatie.

Wie is Fred Janssen?
Fred Janssen Autogroep begint in 1978 als dealer van Opel en Chevrolet in Huizen. Fred Janssen had toen niet kunnen vermoeden dat zijn bedrijf zou uitgroeien tot een veelzijdig en gerenommeerd autobedrijf met vestigingen in Huizen, Naarden en Hilversum.

Sterk in elk merk
Naast de eigen merken Opel en Chevrolet onderhoudt de Autogroep Fred Janssen ook elk ander merk in de werkplaats. Er is voldoende ervaring en kennis aanwezig om alles in eigen huis te doen.

www.fred-janssen-autos.nl

Opel Chevrolet Open Werkplaats Dagen

Huizen - Zaterdag 5 november aanstaande organiseert Fred Janssen Autogroep de Open Werkplaatsdagen, voorheen de Nationale Opel Testdag! U bent uiteraard van harte welkom.

Fred Janssen Autogroep gooit de werkplaats open! Tijdens de Open Werkplaatsdagen kunt u van 5 t/m 19 november meekijken met onze monteurs tijdens het onderhoud aan uw eigen auto. Niet wachten, maar echt meekijken. Bijvoorbeeld als uw Opel APK gekeurd wordt of een gratis 18 punten wintercheck krijgt.

Lees meer...

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt