Chevrolet ‘Javé’ Almere naar Naarden, Huizen of Hilversum

Autobedrijf Javé in Almere, dealer van Suzuki en Chevrolet, is begin oktober failliet gegaan. De eigenaar heeft nog geprobeerd om het bedrijf door te starten, maar dat is niet gelukt.

Waar kunnen de Chevrolet-rijders nu naartoe gaan?
De dichtstbijzijnde officiële dealer voor Almere is Autogroep Fred Janssen in Naarden of in Hilversum. Desgewenst krijg je daar een gratis leenauto mij tijdens het onderhoud of reparatie.

Wie is Fred Janssen?
Fred Janssen Autogroep begint in 1978 als dealer van Opel en Chevrolet in Huizen. Fred Janssen had toen niet kunnen vermoeden dat zijn bedrijf zou uitgroeien tot een veelzijdig en gerenommeerd autobedrijf met vestigingen in Huizen, Naarden en Hilversum.

Sterk in elk merk
Naast de eigen merken Opel en Chevrolet onderhoudt de Autogroep Fred Janssen ook elk ander merk in de werkplaats. Er is voldoende ervaring en kennis aanwezig om alles in eigen huis te doen.

www.fred-janssen-autos.nl

Opel Chevrolet Open Werkplaats Dagen

Huizen - Zaterdag 5 november aanstaande organiseert Fred Janssen Autogroep de Open Werkplaatsdagen, voorheen de Nationale Opel Testdag! U bent uiteraard van harte welkom.

Fred Janssen Autogroep gooit de werkplaats open! Tijdens de Open Werkplaatsdagen kunt u van 5 t/m 19 november meekijken met onze monteurs tijdens het onderhoud aan uw eigen auto. Niet wachten, maar echt meekijken. Bijvoorbeeld als uw Opel APK gekeurd wordt of een gratis 18 punten wintercheck krijgt.

Lees meer...

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...