Citroën Huizen gaat naar Amersfoort en Woudenberg

ROVAM (Reparatie Onderhoud Van Auto Mobielen) Citroën Huizen, en James Auto Service, aan de Machineweg 2 verhuist per 1 mei 2017 naar Amersfoort en Woudenberg. De klanten zijn via een brief op de hoogte gebracht.

Na Renault (Stam), Volvo (Buitenweg), Fiat en Nissan (Koops- en Fivan Auto), Volkswagen (Avenu), Seat (Visser) is Citroën (ROVAM) de zoveelste dealer- en/of erkend reparateur die verdwijnt uit Huizen.

De dealer kan geen nee zeggen als de importeur besluit om een nieuwe huisstijl door te voeren. Voor veel dealers is een dergelijk investering een (te) groot risico. Zeker als niet bekend is hoe lang het autobedrijf op de locatie kan blijven, en de verhuurder het pand niet wil verkopen aan de huurder.

ROVAM Autobedrijven heeft daarom besloten om zich te richten op de vestigingen in Amersfoort en Woudenberg. De klanten hebben allemaal een persoonlijke brief ontvangen dat de verhuizing niet het einde van de relatie is. “Wij halen en brengen de auto en zetten desgewenst een vervangende auto in binnen het verzorgingsgebied van Huizen. Klanten kunnen ons blijven bellen op het bekende telefoonnummer 035-5260384 met de vertrouwde medewerkers”, aldus directeur Enrico Kroon.

Citroen Huizen - Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 61
3812 PK Amersfoort
035-5260384 of 033-4630304
www.rovam-citroen.nl

Gerelateerde berichten
22-03-2010: Autobedrijven verhuizen regelmatig in het Gooi   

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com