Dealerbedrijven blijven tobben

Het is alweer een jaar geleden dat al het personeel bij elkaar werd geroepen. Koops kon de salarissen niet meer betalen en we werden van de een op de andere dag naar huis gestuurd. De nieuwe eigenaar Stern opende na zes weken: Arend en Vireo in Amersfoort en Utrecht. Veel klanten denken nog steeds dat het een overname was, maar in werkelijkheid was het een aankoop van Stern uit het faillissement. Heel iets anders dan een overname.

De showroom is de laatste paar jaar al stiller geworden, en nu begint het in de werkplaats ook rustiger te worden. Komt dat misschien door de vakantie? Een mens is al gauw geneigd om een oorzaak te zoeken. Verontrustend is het in ieder geval wel. Indien de markt zo blijft krimpen verwacht ik opnieuw sluiting van een aantal dealerbedrijven, er zijn er te veel. De druk op het autobedrijf is zo wie zo, sinds uit uitbreken van de crisis in 2008, nooit weggeweest.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt