Dick Visser’s Autobedrijf (Poll) verhuist naar Fred-Janssen Naarden

De Naardense vestiging van Dick Visser’s Autobedrijf (Poll) gaat verhuizen. De onderneming, die al sinds 1933 aan de Rijksweg zit, verhuist naar het pand van Fred Janssen in Naarden.

Daar betrekt Ford dealer Dick Visser op 1 juli 2016 een gedeelte van het pand aan de Amsterdamsestraatweg 17 waar ook de Opel dealer Fred Janssen is gevestigd. De komende weken zal er hard aan de inrichting worden gewerkt om zo snel mogelijk een service vestiging te kunnen starten. [Foto: Facebook] 

Dick Visser is al sinds 1933 een autobedrijf en vanaf 1955 Ford dealer in Naarden. Het dealerbedrijf is al jaren in handen van Poll met vestigingen in Huizen en Hilversum. Het huidige pand aan de Rijksweg is per 1 juli verkocht aan een nieuwe eigenaar. 
[Foto: V.l.n.r. Paul van der Vooren en Koos Poll] 

Gerelateerde berichten:

Ford Dick Visser 80 jaar

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com