Dick Visser’s Autobedrijf (Poll) verhuist naar Fred-Janssen Naarden

De Naardense vestiging van Dick Visser’s Autobedrijf (Poll) gaat verhuizen. De onderneming, die al sinds 1933 aan de Rijksweg zit, verhuist naar het pand van Fred Janssen in Naarden.

Daar betrekt Ford dealer Dick Visser op 1 juli 2016 een gedeelte van het pand aan de Amsterdamsestraatweg 17 waar ook de Opel dealer Fred Janssen is gevestigd. De komende weken zal er hard aan de inrichting worden gewerkt om zo snel mogelijk een service vestiging te kunnen starten. [Foto: Facebook] 

Dick Visser is al sinds 1933 een autobedrijf en vanaf 1955 Ford dealer in Naarden. Het dealerbedrijf is al jaren in handen van Poll met vestigingen in Huizen en Hilversum. Het huidige pand aan de Rijksweg is per 1 juli verkocht aan een nieuwe eigenaar. 
[Foto: V.l.n.r. Paul van der Vooren en Koos Poll] 

Gerelateerde berichten:

Ford Dick Visser 80 jaar

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt