Eerste elektrische deelauto in Huizen

Huizen heeft sinds kort een volledig elektrische deelauto. Die is beschikbaar bij winkelcentrum Phohi. De auto draagt bij aan een klimaat bewuster Huizen.

Wethouder Gerrit Pas van milieu opende maandag (20 maart) om 14.30 uur het eerste oplaadpunt voor een elektrische deelauto in Huizen.

Bij "autodelen" maken meerdere personen om beurt gebruik van één wagen. Autobedrijf Fred Janssen heeft vorig jaar de gemeente Huizen benaderd om mee te werken aan het realiseren van een autodeellocatie in Huizen. Het college heeft besloten hieraan mee te werken, maar dan moest de deelauto wel elektrisch zijn.

Het oplaadpunt staat bij winkelcentrum Phohi vlakbij de kruising Phohistraat/Zenderlaan. Er zijn 2 parkeervakken voor elektrisch laden ingericht. Er is één vak speciaal voor de elektrische deelauto en één voor andere elektrische auto’s.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com