Eerste elektrische deelauto in Huizen

Huizen heeft sinds kort een volledig elektrische deelauto. Die is beschikbaar bij winkelcentrum Phohi. De auto draagt bij aan een klimaat bewuster Huizen.

Wethouder Gerrit Pas van milieu opende maandag (20 maart) om 14.30 uur het eerste oplaadpunt voor een elektrische deelauto in Huizen.

Bij "autodelen" maken meerdere personen om beurt gebruik van één wagen. Autobedrijf Fred Janssen heeft vorig jaar de gemeente Huizen benaderd om mee te werken aan het realiseren van een autodeellocatie in Huizen. Het college heeft besloten hieraan mee te werken, maar dan moest de deelauto wel elektrisch zijn.

Het oplaadpunt staat bij winkelcentrum Phohi vlakbij de kruising Phohistraat/Zenderlaan. Er zijn 2 parkeervakken voor elektrisch laden ingericht. Er is één vak speciaal voor de elektrische deelauto en één voor andere elektrische auto’s.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...