End of Season Drive 2016

Op zondag 30 oktober gaan wij mee met Season Drive het rijdersseizoen afsluiten. Wederom met maximaal 75 auto’s zullen een mooie tocht rijden die verschillende streken van het land laat zien.

We starten dit maal bij Van der Kooi Sportscars die op zondag zijn deuren voor ons open gooit. Hier verzamelen we 10:00uur

Na een kop koffie/thee en het uitdelen van de routeboekjes zullen we wegrijden om 11:00uur.

Ook hebben we uiteraard weer een heerlijke uitgebreide lunch geregeld op een unieke locatie, om vervolgens door te rijden naar de eindlocatie. www.seasondrive.nl

Gerelateerde berichten
30-11-2016: Gratis autorijden bij Lettermeijer
30-11-2016: Foto's van Season Drive

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt