Ervaring bij Gallery Aaldering in Brummen – vader zoon momentje

250 bijzondere auto's in de showroom aan de Arnhemsestraat 47 in Brummen.

Je rijdt door een woonwijk waar je op een gegeven moment links af moet slaan een klein weggetje in. Als je daar doorheen gaat kijk je tegen een enorm imponerend gebouw aan. Je kan prima voor de deur parkeren en om het gebouw heenlopen.

Het is een autobedrijf, maar bij het naar binnengaan kom je als het ware in een museum terecht. Ik voel me als een kind in een snoepzaak die gewoon niet waar hij beginnen moet. Als ik weer met twee voeten op de grond sta, begin ik beneden. Je zal hier verkoper mogen zijn, gaat door mijn hoofd.

De oude auto’s zijn helemaal in concours staat en het leer van de stoelen ruikt zoals vroeger ook rook bij mijn opa op zolder. Ik kan hier dagen blijven kijken, want de auto’s zijn zo uniek. Elke zie ik weer iets anders in de fraaie voertuigen.

Mijn zoon en ik krijgen honger van al dat gesnuffel. En daar hebben ze een oplossing voor. Er is een lunchroom met een prima kaartje voor de snelle trek. Daarna even rustig in de kelder kijken. En ook daar staan juweeltje van auto’s. Het is een schitterend autobedrijf om nog eens langs te gaan. Want dit museum verandert wekelijks het assortiment en de toegang is ook nog eens gratis. Bekijk foto's...

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt