Ervaring bij Gallery Aaldering in Brummen – vader zoon momentje

250 bijzondere auto's in de showroom aan de Arnhemsestraat 47 in Brummen.

Je rijdt door een woonwijk waar je op een gegeven moment links af moet slaan een klein weggetje in. Als je daar doorheen gaat kijk je tegen een enorm imponerend gebouw aan. Je kan prima voor de deur parkeren en om het gebouw heenlopen.

Het is een autobedrijf, maar bij het naar binnengaan kom je als het ware in een museum terecht. Ik voel me als een kind in een snoepzaak die gewoon niet waar hij beginnen moet. Als ik weer met twee voeten op de grond sta, begin ik beneden. Je zal hier verkoper mogen zijn, gaat door mijn hoofd.

De oude auto’s zijn helemaal in concours staat en het leer van de stoelen ruikt zoals vroeger ook rook bij mijn opa op zolder. Ik kan hier dagen blijven kijken, want de auto’s zijn zo uniek. Elke zie ik weer iets anders in de fraaie voertuigen.

Mijn zoon en ik krijgen honger van al dat gesnuffel. En daar hebben ze een oplossing voor. Er is een lunchroom met een prima kaartje voor de snelle trek. Daarna even rustig in de kelder kijken. En ook daar staan juweeltje van auto’s. Het is een schitterend autobedrijf om nog eens langs te gaan. Want dit museum verandert wekelijks het assortiment en de toegang is ook nog eens gratis. Bekijk foto's...

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com