Exclusieve auto’s spotten in Engeland

Help, vader en zoon hebben een hobby: Exclusieve auto’s spotten in Engeland. Twee dagen staan wij op de uitkijk in het centrum van London. Wij zijn niet de enige die auto’s spotten. Er staan meerdere foto liefhebbers langs de kant van de weg of op de middenberm van de straat. Wat bezielt al die spotters toch?

Autospotters zijn gedreven om hun favoriete auto vast te leggen. Het is net een beetje zoals vissen: Je weet nooit wanneer je dobber naar beneden zakt en wat er aan je haak hangt als je beet hebt. Het is de spanning dat er wat gaat gebeuren. En als het gebeurt, vastleggen. Dat is de kick.

 Foto's van het carspotten in Engeland

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt