Exclusieve auto’s spotten in Engeland

Help, vader en zoon hebben een hobby: Exclusieve auto’s spotten in Engeland. Twee dagen staan wij op de uitkijk in het centrum van London. Wij zijn niet de enige die auto’s spotten. Er staan meerdere foto liefhebbers langs de kant van de weg of op de middenberm van de straat. Wat bezielt al die spotters toch?

Autospotters zijn gedreven om hun favoriete auto vast te leggen. Het is net een beetje zoals vissen: Je weet nooit wanneer je dobber naar beneden zakt en wat er aan je haak hangt als je beet hebt. Het is de spanning dat er wat gaat gebeuren. En als het gebeurt, vastleggen. Dat is de kick.

 Foto's van het carspotten in Engeland

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...