Fabrieksactie R1304 Nissan Micra K12

Bezitters van een Nissan Micra (type nummer K12) hebben een brief ontvangen voor de controle van de stuurwielbout. Deze bout kan onvoldoende vastzitten.

De airbagunit van het stuur wordt gedemonteerd en de bevestigingsbout van het stuurwiel wordt met het juiste aanhaalmoment gecontroleerd en vastgezet. De airbag wordt met twee nieuwe boutjes gemonteerd.

Het is opmerkelijk dat de importeur de klanten nog oproept, omdat de auto’s al uit de fabrieksgarantie zijn. Kennelijk is er elders iets op de wereld gebeurd waardoor deze controle toch noodzakelijk is geworden. Opvallend is dat er in 2003 ook al Nissan Micra's zijn opgeroepen voor hetzelfde probleem.

De meeste klanten die een brief krijgen hebben geen dealer-onderhoud meer, simpelweg omdat ze te duur zijn. Voor de Nissan dealer is het daarom een uitgelezen kans om alsnog in contact te komen met de (nieuwe) eigenaar van de auto. Misschien kan het label Budgetservice.nl nog een uitkomst bieden om de klant weer over te halen. Dan wordt de auto toch door de Nissan monteurs behandeld, alleen voor een aanmerkelijk goedkoper uurtarief dan bij de Nissan-dealer.

Berijders wordt gevraagd om een afspraak bij de Nissan-dealer te maken. De kosten zijn voor rekening van de importeur. De controle is in 15 minuten uitgevoerd.  

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt