Facebook pagina Alles Op Vier Wielen doet het goed

De verandering van de Facebook pagina Koops- en Fivan Auto naar Alles Op Vier Wielen heeft geen invloed op het aantal bezoekers gehad. De pagina groeit weliswaar niet in het aantal leden, doch wel in het aantal bezoekers. Uit peilingen van Facebook blijkt dat we tussen de 50 en 1000 bezoekers per post krijgen, met uitschieters van een aantal boven de 2000. Dat vinden wij natuurlijk leuk, en daar doen we het ook wel een beetje voor.

Er is het afgelopen half jaar veel gebeurd. Het doet me wel goed dat veel collega’s toch weer een baan in de autobranche hebben gevonden, we hebben er een aantal op Facebook gezet. Ik vind dat toch opmerkelijk, want onze branche is heel snel aan het krimpen. Slechts een aantal collega’s is nog op zoek naar een nieuwe baan. Vooral de collega’s boven de vijftig hebben het lastig. Ik houd mijn hart vast als ik straks zelf tegen die leeftijd aanloop en plotseling thuis kom te zitten. Ik duim voor de gene die nog thuiszitten en dat ze maar weer snel aan een baan komen.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt