Familie schrijft over ernstig ongeval op de A27 bij Eemnes

Eemnes Huizen - Vrijdagavond vond een ernstig ongeval plaats op de A27 bij Eemnes. Een auto raakte van de weg en kwam tot stilstand tegen een boom. Familie van een slachtoffer schreef daar dit mooie stukje proza over.

Vrijdagavond vond een ernstig ongeval plaats op de A27 bij Eemnes. Een auto raakte van de weg en kwam tot stilstand tegen een boom. Familie van een slachtoffer schreef daar dit mooie stukje proza over.

Nu we de auto bij daglicht zien, denken we dat de bestuurder dankbaar is dat hij in een stevige Porsche reed en niet in een Chevrolet Matiz of vergelijkbaar model...

Pluk de dag en ga genieten van je leven, sta eens stil bij de dingen die je wel hebt en stop eens met het kijken naar het " succes" van een ander! Natuurlijk bestaat het leven uit ups en downs, natuurlijk leven wij in een "spannende" tijd maar het leven is te kort en te waardevol om als een azijnzeiker door het leven te gaan!

Gisteren heb ik van dichtbij de werkzaamheden van onze hulpverleners ervaren. Respect spreek ik uit voor onze hulpverleners van de brandweer, ambulance en politie, onbegrip heb ik voor de medemens die onze hulpverleners hinderen, intimideren en zelfs mishandelen. Wat bezielt jullie? Onze hulpverleners dienen wij te koesteren, op een dag kan jij degene zijn die hun hulp hard nodig heeft!

Gisteren heb ik ook ervaren hoe sommige journalisten te werk gaan. Een persbericht de wereld inzenden waarvan werkelijk niets klopt, leedvermaak? Denk het wel want dat is hetgeen wat verkoopt! Snelheid voor kwaliteit.

Fotograaf in je nek hangend om die ene foto de wereld in te sturen, wat maakt het uit dat de familie via internet moet vernemen dat hun geliefde een vreselijk ongeluk heeft gehad.

Gisteravond heb ik mijn oom en zwager aangetroffen rondom een boom. Aangereden door een andere automobilist en van de weg geraakt.

Hoewel de enorme emotionele impact van dit ongeluk ben ik dankbaar dat ik mijn oom en zwager heb kunnen begeleiden, ik ben dankbaar dat ik mijn familie heb kunnen begeleiden maar het meest dankbaar ben ik voor het feit dat zij allebei nog leven!

Lieve mensen, respecteer onze hulpverleners, wees kritisch op onze medemens die ten koste van een ander maar omwille van de verkoopcijfers en likes het nieuws onze wereld insturen! Ga genieten van het leven. Leer te luisteren naar een ander in plaats van gelijk te reageren. Maar bovenal, maak het verschil, beteken iets voor een ander en heb lief heel veel lief!

Commentaar redactie: De vraag van elke fotograaf is hoe ver kan ik gaan om het beeld vast te leggen, ofwel wat kan wel en wat kan niet? Je mag best met respect foto’s maken. En de vraag is, moet het zo dichtbij of hou je een gepaste afstand? Je moet er toch niet aan denken dat de familie het ongeluk of Facebook ziet, terwijl ze officieel nog niet door de politie zijn geïnformeerd. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt