Fiat Grande Punto tussen zijn oldtimersvrienden in zijn vaderland

Wij zijn op zoek naar mensen/klanten die het leuk vinden om iets over hun auto te schrijven en/of te fotograferen. Vandaag aan het woord: Mevrouw Anja Wijnholt, klant van Fivan Auto Utrecht.

‘Ik was in de maand september van dit jaar eindelijk dan met mijn Fiat Punto naar zijn vaderland gereisd.

Het was te merken dat hij zijn thuishonk gemist had. Een snelle veilige en voorspoedige reis ernaartoe was bewerkstelligd doordat de garage voordat ik vertrok nog even de auto goed gecontroleerd had en opgeknapt.’

‘Aldaar reed de auto als en zonnetje en  nog steeds. Was het niet een enorm genoegen even tussen zijn oldtimersvrienden te staan midden in de septemberzon. Mooier kon de reis voor de Fiat en ook mij niet zijn.’

Chiao !

Mevrouw Wijnholt bedankt voor uw ingezonden bericht. Zit u nu thuis ook achter de computer en u wilt ook iets zeggen tegen ons? Stuur dan een bericht naar de redactie van allesopwielen@outlook.com.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com