Fiat Grande Punto tussen zijn oldtimersvrienden in zijn vaderland

Wij zijn op zoek naar mensen/klanten die het leuk vinden om iets over hun auto te schrijven en/of te fotograferen. Vandaag aan het woord: Mevrouw Anja Wijnholt, klant van Fivan Auto Utrecht.

‘Ik was in de maand september van dit jaar eindelijk dan met mijn Fiat Punto naar zijn vaderland gereisd.

Het was te merken dat hij zijn thuishonk gemist had. Een snelle veilige en voorspoedige reis ernaartoe was bewerkstelligd doordat de garage voordat ik vertrok nog even de auto goed gecontroleerd had en opgeknapt.’

‘Aldaar reed de auto als en zonnetje en  nog steeds. Was het niet een enorm genoegen even tussen zijn oldtimersvrienden te staan midden in de septemberzon. Mooier kon de reis voor de Fiat en ook mij niet zijn.’

Chiao !

Mevrouw Wijnholt bedankt voor uw ingezonden bericht. Zit u nu thuis ook achter de computer en u wilt ook iets zeggen tegen ons? Stuur dan een bericht naar de redactie van allesopwielen@outlook.com.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt