Fred Janssen Autogroep sponsor en partner van de Hilversum City Run

De Hilversum City Run heeft in Fred Janssen Autogroep een sponsor en partner gevonden. Afgelopen maand werd het sponsorcontract getekend, met een optie voor nog twee jaar samenwerking. De Opeldealer verbindt graag haar naam aan de run in Hilversum en draagt het sportieve evenement dan ook een warm hart toe.

Teambuilding
Fred Janssen Autogroep investeert in gezond- en sportiviteitsbeleid. Fitte medewerkers zijn alerter en presteren beter, en doordat collega’s samen hardlopen, komen ze op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Tijdens het hardlopen, kan een dialoog plaatsvinden, en het kan ook aanleiding zijn om voor of na de activiteit bij elkaar te komen. Kortom, het is een vorm van teambuilding en kan bijdragen aan de ontwikkeling van collega’s, zowel individueel als in groepsverband.

Sterk in elk merk
Fred Janssen Autogroep is gevestigd aan de Jacobus Pennweg bij de oude watertoren in Hilversum. Naast deze locatie heeft het autobedrijf ook vestigingen in Naarden en Huizen. Buiten het Gooi is het bedrijf ook zeer actief vooral op de zakelijke markt. De Autogroep repareert Opels en auto’s van elk merk.

Meer dan alleen auto’s
Naast Opel hebben wij een uitgebreid aanbod van exclusieve occasions van diverse merken. Ook voor autoverhuur en autoleasing bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard staan de technische afdelingen dagelijks klaar om onderhoud en service te plegen. Door de jarenlange ervaring in de automotive is Fred Janssen Autogroep een begrip in het Gooi. Ga naar de vernieuwde website: www.fred-janssen.nl

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...