Geen Oldtimerfestival 2017 in Huizen

De raad van Huizen heeft maandagavond definitief tegen het Oldtimerfestival gestemd. De VVD, Leefbaar Huizen en de PvdA dienden nog wel een motie in om het tekort van 5500 euro op de exploitatie van 2017 eenmalig te dekken. Maar die kreeg onvoldoende steun.

Voorzitter Cees Alders van het Oldtimer-festival reageerde teleurgesteld. Hij verbaasde zich erover, dat er wel geld gaat naar de nieuwjaarsduik en een reuzenrad.

In september 2016 kende de 7e gratis editie van het Oldtimer Festival nog een record aantal van 330 oldtimers. Daarmee had dit festival zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de meest veelzijdige en drukst bezochte klassieker evenementen in de regio.

Er kwamen ruim 230 auto’s naar het festival, waaronder een Chevrolet Corvette C1 uit 1960 en een Bentley Blower 4,5 l. in een Le Mans uitvoering uit 1931. Van de laatste werden er maar zes gemaakt. Verder waren er vrachtauto’s, tractoren, motoren en bromfietsen te bewonderen.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt