Geen Oldtimerfestival 2017 in Huizen

De raad van Huizen heeft maandagavond definitief tegen het Oldtimerfestival gestemd. De VVD, Leefbaar Huizen en de PvdA dienden nog wel een motie in om het tekort van 5500 euro op de exploitatie van 2017 eenmalig te dekken. Maar die kreeg onvoldoende steun.

Voorzitter Cees Alders van het Oldtimer-festival reageerde teleurgesteld. Hij verbaasde zich erover, dat er wel geld gaat naar de nieuwjaarsduik en een reuzenrad.

In september 2016 kende de 7e gratis editie van het Oldtimer Festival nog een record aantal van 330 oldtimers. Daarmee had dit festival zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de meest veelzijdige en drukst bezochte klassieker evenementen in de regio.

Er kwamen ruim 230 auto’s naar het festival, waaronder een Chevrolet Corvette C1 uit 1960 en een Bentley Blower 4,5 l. in een Le Mans uitvoering uit 1931. Van de laatste werden er maar zes gemaakt. Verder waren er vrachtauto’s, tractoren, motoren en bromfietsen te bewonderen.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...