Ger Medemblik houdt wel van gezelligheid

Nieuwegein - In 2004 laat ik me door vestigingsmanager Ger Medemblik overhalen om voor Stern-Auto Nieuwegein (Voorheen Autocentrum Pordon en StergamPordon) te komen werken.

Al vanaf mijn eerste sollicitatiegesprek, in de Witte Bergen in Eemnes, vind ik Ger Medemblik een bijzonder mens. Behalve dat hij vestigingsmanager van Stern-Auto in Nieuwegein is, houdt hij ook van een Bourgondisch leven met op zijn tijd een lekker glaasje wijn. Hoewel het niets met de functie te maken heeft, spreekt juist ‘dat’ mij enorm aan. Als we er samen snel uit zijn begin ik in Nieuwegein.

Ger Medemblik is voor de klanten een uitstekend gastheer, en ook voor het personeel is er aan het eind van de werkweek een versnapering. Eigenhandig frituurt Ger allemaal lekkere hapjes waardoor er ook een prettige werksfeer ontstaat. Af en toe heb ik het idee dat we in een soort café beland zijn, maar gezellig is het zeker wel. Alleen of Henk van ’t End (directeur) daar nou altijd zo blij mee is?

Ger Medemblik heeft nog een andere passie, en dat is autoracen op Zandvoort. Samen met zijn zoon koopt hij een ‘standaard’ Mercedes Benz 190E 2.3 en verandert hij het uiterlijk van de auto, in een 190E 2.5-16 Evolution II (DTM) compleet voorzien van dé reclames, in een van de succesvolste racewagens uit de geschiedenis van Mercedes. Lange tijd staat de auto ook als blikvanger in de showroom van Stern-Auto, maar ook voor diverse reparaties in de werkplaats.

De foto is vergelijkbaar met de auto die Ger Medemblik in 2004 maakte. In 1992 werd Klaus Ludwig met zijn door AMG ingeschreven 190E 2.5-16 Evolution II Duits toerwagenkampioen. De zeer succesvolle Evo II won zestien van de 24 races.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt