Gratis APK of wintercheck bestaat niet kan niet

De prijs van het onderhoud en APK voor de auto worden steeds goedkoper? En juist in deze (crisis)tijd is iedereen gevoelig(er) voor de laagste autokosten, maar wat krijg ik eigenlijk voor de laagste prijs?

Autodealers en fitters willen alleen maar geld aan u verdienen. De een schreeuwt nog harder dan de ander, en iedereen adverteert behoorlijk aan de weg. Hiermee proberen ze de gunst om de klant te winnen, ofwel (nieuwe) klanten te lokken.

Gratis APK, gratis wintercheck of onderhoudsbeurt voor een lage prijs zijn dingen voor u om het (weer) aantrekkelijk te maken naar de garage te gaan. Hoe kunnen ze het voor die prijs? Is telkens een vraag die je aan jezelf moet stellen.

De onderhoudsintervallen van auto’s zijn in de loop der jaren behoorlijk verlengd. Hierdoor komt de klant steeds minder vaak in de werkplaats. Het is dus handig als de klant tussentijds nog eens in de garage komt. Dus bedenken autodealers en fitters gratis winterchecks of gratis voorjaarscontroles.

Maar besef dat gratis helemaal niet bestaat. Als de auto eenmaal op de brug staat dan wil de garage de gratis controle terugverdienen, ze leven niet van de lucht. Garagebedrijven zijn geen oplichters, maar ze zijn er niet vies van om iets aan u te verdienen.

Piet: “In mijn garage doen ze altijd een gratis wintercheck uitvoeren.”
Henk: “Dat is leuk voor je, helemaal gratis?”
Piet: “Helemaal gratis.”
Henk: “Je hebt niet gekocht bij dat bedrijf?”
Piet: “Jawel, de accu is vernieuwd. De receptionist van de garage vertelde dat de accu niet meer goed was en dat ik startproblemen zou kunnen verwachten.
Henk: “Zei je in het begin toch iets over gra-tis?”
 

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com