Gratis autorijden bij Fiat Lettermeijer in Baarn

Baarn - Afgelopen zaterdag konden wij een Fiat 500 cabrio ophalen bij Lettermeijer in Baarn. De auto werd ons gratis het weekend beschikbaar gesteld na het winnen van een Facebookactie.

Zaterdag hebben we de auto opgehaald en zondag deden we mee met Season Drive. De Fiat deed het prima. Het was heerlijk herfstweer en het dak is zelfs enkele uren open geweest. Het mooie van dit dat ik dat je het in twee gedeeltes open kan doen en dat de windgevoeligheid heel erg meevalt.

De 500 is klein en achteruit kijken is niet eenvoudig, maar het blijft een schattig autootje. Een tweedehands van dit soort is niet echt goedkoop. Een Fiat 500 van 8 jaar oud koop je niet onder de 5000 euro. En dan heb ik het maar niet eens over nieuw. Als je een 500 wilt rijden, dan moet je er wat voor over hebben.

Van autobedrijf Lettermeijer kregen naast de auto ook een gratis benzinetank cadeau. Bij het inleveren van de auto stond de tank nog niet eens op de helft, zo zuinig is de Fiat 500. Kortom: een heel geslaagd weekend. Dank je wel Lettermeijer.

 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt