Gratis autorijden bij Fiat Lettermeijer in Baarn

Baarn - Afgelopen zaterdag konden wij een Fiat 500 cabrio ophalen bij Lettermeijer in Baarn. De auto werd ons gratis het weekend beschikbaar gesteld na het winnen van een Facebookactie.

Zaterdag hebben we de auto opgehaald en zondag deden we mee met Season Drive. De Fiat deed het prima. Het was heerlijk herfstweer en het dak is zelfs enkele uren open geweest. Het mooie van dit dat ik dat je het in twee gedeeltes open kan doen en dat de windgevoeligheid heel erg meevalt.

De 500 is klein en achteruit kijken is niet eenvoudig, maar het blijft een schattig autootje. Een tweedehands van dit soort is niet echt goedkoop. Een Fiat 500 van 8 jaar oud koop je niet onder de 5000 euro. En dan heb ik het maar niet eens over nieuw. Als je een 500 wilt rijden, dan moet je er wat voor over hebben.

Van autobedrijf Lettermeijer kregen naast de auto ook een gratis benzinetank cadeau. Bij het inleveren van de auto stond de tank nog niet eens op de helft, zo zuinig is de Fiat 500. Kortom: een heel geslaagd weekend. Dank je wel Lettermeijer.

 

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...