Gratis naar Jos Verstappen en Jan Lammers op Italia a Zandvoort 2014

Italia a Zandvoort vindt dit jaar plaats op zondag 29 juni 2014. Het is het leukste Italiaanse evenement van Nederland.

Circuit Park Zandvoort staat deze zondag in het teken van alles dat met Italië te maken heeft. Diverse clubritten en demonstraties op het circuit worden afgewisseld met entertainment op de paddocks en demonstraties door Jos Verstappen en Jan Lammers, die achter het stuur kruipen van een Minardi F1 bolide.

Lifestyle en Italiaanse cultuur

Het evenement is meer dan alleen een autofestijn. Het is een feest dat stilstaat bij alle aspecten van de Italiaanse cultuur. Daarom is er aandacht voor mode, lifestyle, eten, drinken en muziek. Er zijn vrij rijden sessies waarvoor deelnemende merkenclubs zich kunnen inschrijven. Er zijn sessies met Italiaanse klassiekers van voor 1975, maar is er ook aandacht voor de modernere auto’s.

De kaarten zijn gratis te bestellen via www.kaarten-fgan.nl. Doe het snel, want op is op.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...