Gratis naar Jos Verstappen en Jan Lammers op Italia a Zandvoort 2014

Italia a Zandvoort vindt dit jaar plaats op zondag 29 juni 2014. Het is het leukste Italiaanse evenement van Nederland.

Circuit Park Zandvoort staat deze zondag in het teken van alles dat met Italië te maken heeft. Diverse clubritten en demonstraties op het circuit worden afgewisseld met entertainment op de paddocks en demonstraties door Jos Verstappen en Jan Lammers, die achter het stuur kruipen van een Minardi F1 bolide.

Lifestyle en Italiaanse cultuur

Het evenement is meer dan alleen een autofestijn. Het is een feest dat stilstaat bij alle aspecten van de Italiaanse cultuur. Daarom is er aandacht voor mode, lifestyle, eten, drinken en muziek. Er zijn vrij rijden sessies waarvoor deelnemende merkenclubs zich kunnen inschrijven. Er zijn sessies met Italiaanse klassiekers van voor 1975, maar is er ook aandacht voor de modernere auto’s.

De kaarten zijn gratis te bestellen via www.kaarten-fgan.nl. Doe het snel, want op is op.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt