Grondlegger autobedrijf Pordon overleden

Personeelsblad 'Pordon Info'
Met een woordje van de directie, de laatste ontwikkelingen, maar ook cijfers over de verkoop en de verkochte uren van de werkplaats, de stand van zaken over de kwaliteitsprogramma's, de laatste klanttevredenheidsmeting, ook het personeel kan ook zijn ideeën kwijt, en er zijn ook verslagen van uitjes met de klanten om de klantenbinding nog maar eens goed te versterken.

Wij zijn ontroerd door het plotselinge overlijden van oud directeur Hans Pordon. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt