Gumball 3000 Rally 2018 van London naar Tokio

De Gumball 3000 Rally rijdt van 4 tot 12 augustus 2018 van Londen naar Tokio. De rally viert zijn 20e verjaardag in Tokio.

In 2018 neemt de Gumball 3000-rally je mee door Europa naar het land van de rijzende zon. Start van de tour is op 4 augustus 2018 in Londen, eindig op 12 augustus in Tokio. Dit is allemaal informatie over de race!

Ook in 2018 zijn in de Gumball 3000 rally (04-12 augustus 2018) heel wat beroemdheden steekt het Europese continent in super atleten. De rally begint in Londen (UK) en is volgens organisator Chantilly in Frankrijk, lood Zürich (Zwitserland), Milaan en Bologna (Italië). Het doel van het beperkte veld van 100 voertuigen dit jaar ligt echter niet op onze breedtegraden, maar aan de andere kant van de wereld - in Japan. Dit is waar de rally stopt in Osaka, Kyoto en Nanao voor de voltooiing van de 1500-mijl tour in Tokio.

In 2018 viert de Gumball 3000 zijn 20-jarig jubileum. De tournee werd in 1999 opgericht door Maximillon Cooper, een ondernemer en fervent racer uit Londen, toen hij besloot zijn vrienden uit te nodigen voor een roadtrip door Europa. De race vindt meestal plaats over een totale afstand van 3000 mijl, vandaar de naam. In principe kan iedereen die zich op de officiële site inschrijft en financieel de startvergoeding tussen 30.000 en 40.000 euro kan betalen. De pole-positie op het raster zal tussen alle deelnemers worden geveild en het ingezamelde geld zal worden gedoneerd aan een goed doel.

Wij hebben plannen om naar London te gaan, jij ook? Heb je nog meer informatie die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via allesopvierwielen@outlook.com

Bron: Auto Zeitung

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt