Heels on Wheels organiseert rally 2015

Vrijdag 4 september organiseert Heels on Wheels een rally. Het vertrekpunt is ergens in het Gooi en de rally duurt de hele dag incl. avond. Iedereen mag meedoen zolang je maar met liefde achter het stuur zit en een passie hebt voor autorijden.

Geen oldtimer classics maar vintage classics of youngtimers. Van DAF tot Porsche, van Simca tot Jaguar. De inschrijving eindigt op 1 juni 2015 en er kunnen maximaal 40 auto’s meedoen.

 Meer informatie lees je op: www.heelsonwheels.biz

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt