Het concept van AllesOpVierWielen.nl

Bij Alles Op Vier wielen leest u meer achtergrondinformatie vanuit de autodealer gezien, en wij proberen te laten zien wat de beleving van de klant in het dealerbedrijf is. Wij maken ons sterk voor elke merk, maar wij hebben wel een lichte voorkeur voor de topmerken Nissan, Fiat, en Mitsubishi. Verder schrijven wij puur en vol met passie over Alles Op Vier Wielen.

Het dealeronderhoud is voor sommige klanten best prijzig, en daarom is het label Budgetservice.nl (vergelijkbaar met een fitter) in het leven geroepen. Zij richten zich op auto's ouder dan vijf jaar. Budgetservice.nl is een internetwinkel die voor reparaties en onderhoud offertes maakt en deze bij hun aangesloten dealers laat uitvoeren. Bij onderhoud en reparaties worden universele onderdelen gemonteerd en tegen een lager uurtarief gerepareerd dan bij de dealer maar wel door echte vakmonteurs uitgevoerd.

Je hebt nog twee andere glasboeren maar wij richten ons op de derde speler in de markt: GlasGarage. Zij werken met veel de formule 'shop in shop' en zitten bij de autodealers, garagebedrijven of schadebedrijven in.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt