Het concept van AllesOpVierWielen.nl

Bij Alles Op Vier wielen leest u meer achtergrondinformatie vanuit de autodealer gezien, en wij proberen te laten zien wat de beleving van de klant in het dealerbedrijf is. Wij maken ons sterk voor elke merk, maar wij hebben wel een lichte voorkeur voor de topmerken Nissan, Fiat, en Mitsubishi. Verder schrijven wij puur en vol met passie over Alles Op Vier Wielen.

Het dealeronderhoud is voor sommige klanten best prijzig, en daarom is het label Budgetservice.nl (vergelijkbaar met een fitter) in het leven geroepen. Zij richten zich op auto's ouder dan vijf jaar. Budgetservice.nl is een internetwinkel die voor reparaties en onderhoud offertes maakt en deze bij hun aangesloten dealers laat uitvoeren. Bij onderhoud en reparaties worden universele onderdelen gemonteerd en tegen een lager uurtarief gerepareerd dan bij de dealer maar wel door echte vakmonteurs uitgevoerd.

Je hebt nog twee andere glasboeren maar wij richten ons op de derde speler in de markt: GlasGarage. Zij werken met veel de formule 'shop in shop' en zitten bij de autodealers, garagebedrijven of schadebedrijven in.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com