Het concept van AllesOpVierWielen.nl

Bij Alles Op Vier wielen leest u meer achtergrondinformatie vanuit de autodealer gezien, en wij proberen te laten zien wat de beleving van de klant in het dealerbedrijf is. Wij maken ons sterk voor elke merk, maar wij hebben wel een lichte voorkeur voor de topmerken Nissan, Fiat, en Mitsubishi. Verder schrijven wij puur en vol met passie over Alles Op Vier Wielen.

Het dealeronderhoud is voor sommige klanten best prijzig, en daarom is het label Budgetservice.nl (vergelijkbaar met een fitter) in het leven geroepen. Zij richten zich op auto's ouder dan vijf jaar. Budgetservice.nl is een internetwinkel die voor reparaties en onderhoud offertes maakt en deze bij hun aangesloten dealers laat uitvoeren. Bij onderhoud en reparaties worden universele onderdelen gemonteerd en tegen een lager uurtarief gerepareerd dan bij de dealer maar wel door echte vakmonteurs uitgevoerd.

Je hebt nog twee andere glasboeren maar wij richten ons op de derde speler in de markt: GlasGarage. Zij werken met veel de formule 'shop in shop' en zitten bij de autodealers, garagebedrijven of schadebedrijven in.

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...