Hoe hou je lol in je werk?

Leidinggevenden hebben veel invloed op het werkplezier. Iedere leidinggevende zou dagelijks medewerkers moeten complimenteren. Dat gebeurt niet: 85% cab de feedback op de werkvloer gaat over zaken die niet goed gaan. De overige 15% zijn complimentjes. 

Werkplezier is besmettelijk: het heeft een positief effect op de collega’s. Als er één  collega is met veel werkplezier, hebben de anderen ook meer plezier. En andersom: één zuurpruim trekt de sfeer meteen naar beneden.

Je bent veel succesvoller als je doet wat je leuk vindt.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt