Hoe snel reageren autobedrijven op een online lead?

Ik ben nu in de markt om een gebruikte auto te kopen en surf langs diverse websites. Bij het zoeken naar een gebruikte auto is er volop keuze. Af en toe doe ik een aanvraag om te zien of er wordt gereageerd. Ik behoor tot de leads die alleen prijsinformatie wil hebben. Dus wat krijg ik voor mijn auto terug en wat moet ik bij betalen?

Na het invullen van mijn persoonlijke gegevens (zonder telefoonnummer) krijg ik een bevestigingsmail. “Via onze website heeft u zojuist een offerteaanvraag gedaan. Hieronder vindt u een kopie van deze aanvraag. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.”

Ik raadpleeg ongeveer 15 bronnen op zoek naar een gebruikte auto. Ik ben benieuwd welk autobedrijf met mij een dialoog aangaat? Je bent als autobedrijf aan de bal op het moment dat je een offerte maakt. Wie niet reageert, verkoopt ook niets.

Mijn advies is: verkoper maak altijd een offerte, want dan doe je mee aan het spel. 

Benieuwd hoe dit afloop? Klik dan op deze link.

Automan

Door mijn aderen stroomt geen bloed zoals bij andere mensen, maar puur motorolie vol met passie over Alles Op Vier Wielen. Gilbert Vogt heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Hij is inmiddels meer dan vijfentwintig jaar werkzaam in de automotive en heeft ervaring bij tal van automerken. Lees meer...

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt