Hoe snel reageren autobedrijven op een online lead?

Ik ben nu in de markt om een gebruikte auto te kopen en surf langs diverse websites. Bij het zoeken naar een gebruikte auto is er volop keuze. Af en toe doe ik een aanvraag om te zien of er wordt gereageerd. Ik behoor tot de leads die alleen prijsinformatie wil hebben. Dus wat krijg ik voor mijn auto terug en wat moet ik bij betalen?

Na het invullen van mijn persoonlijke gegevens (zonder telefoonnummer) krijg ik een bevestigingsmail. “Via onze website heeft u zojuist een offerteaanvraag gedaan. Hieronder vindt u een kopie van deze aanvraag. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.”

Ik raadpleeg ongeveer 15 bronnen op zoek naar een gebruikte auto. Ik ben benieuwd welk autobedrijf met mij een dialoog aangaat? Je bent als autobedrijf aan de bal op het moment dat je een offerte maakt. Wie niet reageert, verkoopt ook niets.

Mijn advies is: verkoper maak altijd een offerte, want dan doe je mee aan het spel. 

Benieuwd hoe dit afloop? Klik dan op deze link.

Automan

Door mijn aderen stroomt geen bloed zoals bij andere mensen, maar puur motorolie vol met passie over Alles Op Vier Wielen. Gilbert Vogt heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Hij is inmiddels meer dan vijfentwintig jaar werkzaam in de automotive en heeft ervaring bij tal van automerken. Lees meer...

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com