Hoeveel mensen heb ik nodig bij een KCC/BDC autobedrijf?

Als je elke dag 200 telefoontjes binnenkrijgt heb je minimaal 3 fte’s nodig. Als je ook nog wilt uitbellen heb je een 4 fte nodig. Als er op de dag ineens minder wordt gebeld, dan kan iemand mee helpen uitbellen en kan de verhouding wisselen naar 2,5 inbound en 1,5 outbound.

Je wilt niet te veel calls missen en je wilt niet te veel klanten in de wacht hebben staan. Het naar buiten bellen hangt dus sterk af van het aantal telefoontjes wat binnenkomt. Het is telkens zoeken naar de juiste balans.

Als je de centrale bijvoorbeeld anders zou instellen, en klanten kunnen voorkeur verhuur, magazijn en verkoop intoetsen, dan kan dat extra rendement voor het uitbellen opleveren.

  • Een gemiddeld inkomend gesprek duurt  4 minuten.
  • Is de klant niet bekend, dan komt daar 2 minuten bij om de gegevens op te nemen. Behalve NAW, wordt ook het RDW en opstaande terugroepacties geraadpleegd.
  • Bij het aanmaken van een ander automerk vragen wij om het chassisnummer van de auto. Als de klant het kentekenpasje moet gaan opzoeken komt er 3 minuten bij.
  • Als je voor de klant een preregistratie stuurt, dan komt daar nog eens keer 2 minuten bij.

Opmerkelijk
Als je pauze hebt en je werkt met 4 fte’s, dan kan je twee aan twee eten. Dan heeft iedereen in een uur gegeten. Met 3 fte’s gaat iedereen om de beurt eten en duurt de pauze (lees: werkonderbreking) anderhalf uur.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt